Εγγραφές και ανανεώσεις στις Ακαδημίες του ΑΟΛ 2013

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 11:23 Εγγραφές και ανανεώσεις στις Ακαδημίες του ΑΟΛ 2013

Από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου…

Την έναρξη προπονήσεων στα αναπτυξιακά του τμήματα και την έναρξη εγγραφών για νέες αθλήτριες, ανακοίνωσε ο ΑΟ Λαμίας 2013.

Οι εγγραφές / επανεγγραφές-ανανεώσεις για όλα τα Τμήματα Αναπτυξιακών Υποδομών θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο σε ειδικό περίπτερο του συλλόγου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας, από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5:30-8:00 το απόγευμα.

Οι προπονήσεις των τμημάτων πραγματοποιούνται στο χώρο του Βοηθητικού Γυμναστηρίου στο «Χαλκιοπούλειο», στο 1ο Γυμνάσιο Λαμίας και στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ανθέων στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας.

Υπεύθυνος των Ακαδημιών είναι ο Γυμναστής-προπονητής βόλεϊ Αντρέας Παπαναγιώτου και Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων Αθανάσιος Κατσιγιάννης. Με την συμπαράσταση των Διεθνών παιχτριών του συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες

Ειδικό σταντ στον εξωτερικό χώρο του «Χαλκιοπούλειου» από 5:30-8:00 μμ

στο τηλέφωνο: 6983380551 (Αντρέας Παπαναγιώτου)

στο Facebook της ομάδας: https://www.facebook.com/aolamias.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση