Ο Χρήστος Σταϊκούρας "συνοδηγός" στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 10:01 Ο Χρήστος Σταϊκούρας "συνοδηγός" στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Υπουργός Οικονομικών για τη συμμετοχή στο "ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις" του Λαμιώτη Χρυσόστομου Καρέλλη με συνοδηγό τον έμπειρο Λεωνίδα Μαχαίρα, ενώ ο Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός, που συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας και της Περιφέρειας.

Το Ελληνικό πλήρωμα Καρέλλης – Μαχαίρας, δηλώνει πανέτοιμο για το επερχόμενο Rally Acropolis που θα αγωνισθεί με Citroën C3 R2, εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT υποστηριζόμενη από την Citroën Racing εδώ και χρόνια.

Στην όμορφη Παύλιανη και συγκεκριμένα στο Αγρόκτημα "Βασιλικιά" βρέθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για το Rally Acropolis και συγκεκριμένα για την παρουσίαση που έκανε η Citroën για το Ελληνικό πλήρωμα Χρυσόστομος Καρέλλης – Λεωνίδας Μαχαίρας.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, που ως γνωστόν διατηρεί και φιλικές σχέσεις με τον Χρυσόστομο Καρέλλη, κάθισε στη θέση του συνοδηγού και ενημερώθηκε για όλα αναλυτικά, ενώ επίσης είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον «Στρατισίνο», αλλά και με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Πάρι Ποντίκα, που έκανε και το ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο:

Ο Στρατής ή Στράτης Χατζηπαναγιώτου, βετεράνος οδηγός αγώνων γνωστός ως «Στρατισίνο», ο οποίος είναι δημοσιογράφος και σχολιαστής αγώνων με τεράστια εμπειρία, θυμάται τα Rally Acropolis των περασμένων ετών, μιλά στον Πάρι Ποντίκα, για το σήμερα και φυσικά για τον Χρυσόστομο Καρέλλη και τον Λεωνίδα Μαχαίρα.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά με το πλήρωμα:

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης – επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου έχει συμμετοχή σε 2 Acropolis, με πολλές διακρίσεις, πολυνίκης σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος και πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017. Ο Λεωνίδας Μαχαίρας – επίσης επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου, θα είναι συνοδηγός ενώ έχει στο ιστορικό του 172 εκκινήσεις, 12 νίκες, αλλά και δύο πρωταθλήματα το 2011 και 2016).

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης στην πρώτη του επαφή με το αγωνιστικό, δήλωσε τα εξής:

«Η Citroen διαθέτει ένα μοναδικό αγωνιστικό DNA και είναι επόμενο να μπορεί να κατασκευάσει ένα αξιόπιστο, γρήγορο και συνάμα φιλικό αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Το Citroen C3 Rally 2, είναι εκπληκτικό το ποσό καλά συνδυάζει όλα τα παραπάνω.

Όμως η μεγάλη επιτυχία της Citroen είναι το πως παρέχει την αξιοπιστία όχι μόνο στο διεθνές αγωνιστικό επίπεδο αλλά και στο συμβατικό επίπεδο, της καθημερινής οδήγησης, που αφορά όλους μας.

Έχοντας οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα, αυτό που μπορώ να πω για το Citroen C3 Rally 2, είναι ότι χαίρεσαι τόσο πολύ την οδήγηση του, που σου δημιουργεί μια εξαιρετική αίσθηση, έτσι ώστε να έχεις όλες τις προϋποθέσεις να αποδώσεις καλύτερα!»

Δείτε και φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Χρήστου Σταϊκούρα στην Παύλιανη και στην παρουσίαση του Citroën C3 R2 των Καρέλλη – Μαχαίρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση