Λαμία: Εντολή για ΕΔΕ στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά την καταγγελία στο LamiaReport

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 08:00 Λαμία: Εντολή για ΕΔΕ στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά την καταγγελία στο LamiaReport

Άμεση ήταν η αντίδραση του Διοικητή από τα όσα περιέγραψε η μητέρα του 20χρονου ότι βίωσε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας…

Την αντίδραση του διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας, Ανδρέα Κολοκυθά, προκάλεσε η σοβαρότατη καταγγελία που δημοσίευσε το LamiaReport, σχετικά με τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε στα ΤΕΠ μητέρα με τον 20χρονο γιο της.

Ο κ. Κολοκυθάς σε συνεννόηση με την 5η ΥΠΕ τη Δευτέρα (5/9) θα δώσει εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) προκειμένου να διερευνηθούν τα όσα τραγικά περιέγραψε στην καταγγελία της η μητέρα.

Ο νεαρός, που έφτασε στο ΓΝ Λαμίας για τακτικό ραντεβού, είχε δύο λιποθυμικά επεισόδια και μετά την μεταφορά του στα ΤΕΠ ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια.

Εκεί ο 20χρονος ειδοποιήθηκε ότι είναι θετικός στην covid, αν και 4 προηγούμενα τεστ ακόμη και της ίδιας ημέρας το ένα, ήταν αρνητικά. Ακολούθησε μια 4ωρη αναμονή για το παιδί, μαζί με άλλους ασθενείς που φέρεται ότι είχαν κι εκείνοι covid, για μία αξονική που δεν έγινε ποτέ.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν όταν η γυναίκα υπέγραψε για να φύγει ο γιος της από το Νοσοκομείο και να πάει να κάνει την εξέταση σε ιδιώτη γιατρό, καθώς αφενός διαπιστώθηκε από τεστ σε φαρμακείο ότι δε νοσεί από covid, αφετέρου στο φάκελο με τις εξετάσεις που τους έδωσαν, οι μισές ανήκαν σε 85χρονο!

Επειδή τα παραπάνω καταγγελλόμενα είναι ιδιαίτερα σοβαρά, ο Διοικητής είναι αποφασισμένος να διερευνήσει την υπόθεση και να αποδώσει ευθύνες σε όσους αποδειχθεί ότι δεν ακολουθούν τα προβλεπόμενα, αμαυρώνοντας και την προσπάθεια της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων στο ΓΝ Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση