Τα συγχαρητήρια του Γιώργου Κοτρωνιά στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 11:13 Τα συγχαρητήρια του Γιώργου Κοτρωνιά στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Για την ανάληψη των καθηκόντων του εκπροσώπου τύπου στη ΔΙΣ…

Με μεγάλη χαρά ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς υποδέχτηκε την είδηση της τοποθέτησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών ως εκπρόσωπου τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, καθώς και ως Συνοδικό Σύνδεσμο της Επιτροπής τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Διαφωτίσεως.

Διαβάστε το συγχαρητήριο μήνυμά του:

«Μεγάλη τιμή και αναγνώριση στο πρόσωπο του Μητροπολίτη μας Σεβασμιοτάτου κ.κ. Συμεών από τον Αρχιεπίσκοπο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος τα οποία Τον εξέλεξαν, αφενός ως συνοδικό σύνδεσμο (Πρόεδρο) της Επιτροπής τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Διαφωτίσεως, αλλά και ως Εκπρόσωπο Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Είμαι βέβαιος ότι η μόρφωση Του, η οξυδέρκειά Του και η πνευματικότητά Του , αποτελούν εχέγγυα τις επιτυχίας του και στις νέες, υψηλές και υπεύθυνες θέσεις που του εμπιστεύτηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου , προς δόξαν της Εκκλησίας της Ελλάδος και προς ενίσχυση και ανάδειξη της εικόνας της στην ελληνική κοινωνία και στο διεθνές θρησκευτικό γίγνεσθαι.

Του εύχομαι ολόψυχα, Συγχαρητήρια και Καλή Επιτυχία και στα νέα Του καθήκοντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση