Έτοιμα Γυμνάσια και Λύκεια στη Φθιώτιδα για την υποδοχή 8.017 μαθητών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 08:30 Έτοιμα Γυμνάσια και Λύκεια στη Φθιώτιδα για την υποδοχή 8.017 μαθητών

Θα πλησιάσουν τον αριθμό 200 οι νεοδιοριζόμενοι και οι αναπληρωτές…

Όλα είναι έτοιμα στα 64 Γυμνάσια και Λύκεια της Φθιώτιδας για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, σύμφωνα με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνο Σπαλιώρα που μίλησε στο LamiaReport.

Σύμφωνα με τον κ. Σπαλιώρα στη σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας θα φοιτήσουν 8.017 μαθητές, εκ των οποίων 184 στα Εσπερινά και 76 στα Ειδικά Σχολεία.

Στην αφετηρία της φετινής χρονιάς θα βρεθούν και 963 εκπαιδευτικοί, ενώ από τους διορισμούς η Φθιώτιδα ενισχύθηκε με 50 άτομα, ενώ ακόμη 102 είναι οι αναπληρωτές. Σύμφωνα και με τις καταγραφές των κενών, τις εσωτερικές διαθέσεις και τη 2η πρόσκληση αναπληρωτών, συνολικά τα «νέα πρόσωπα» θα φτάσουν τα 200, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των σχολικών μονάδων.

Στη Φθιώτιδα λειτουργούν 30 Γυμνάσια, καθώς και 2 Γυμνάσια με Λυκειακές Τάξεις, 28 Λύκεια, Μουσικό Σχολείο (Γυμνάσιο - Λύκειο), Εκκλησιαστικό Σχολείο (Γυμνάσιο Λύκειο), καθώς και 2 ειδικά (Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Λαμίας)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση