Φθινοπωρινά 39αρια στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 09:32 Φθινοπωρινά 39αρια στη Φθιώτιδα

Πάνω από 30,5ο στη Λαμία ακόμη και μετά τη δύση του ηλίου!

Σε Λάρισα και Φθιώτιδα «κοκκίνισαν» τα θερμόμετρα την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 σύμφωνα με το δίκτυο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Στα Πλατανούλια Λάρισας ο υδράργυρος στις 16:10’ σκαρφάλωσε στους 38,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Μακρακώμη Φθιώτιδας αρκετά νωρίτερα στις 14:40’, έφτασε στους 38,6.

Ακόμη στο Λευκοχώρι Ελάτειας η θερμοκρασία  ανέβηκε στους 38,1 βαθμούς, ενώ όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα υπάρχουν ακόμη 5 περιοχές της Θεσσαλίας με θερμοκρασία άνω των 37,3 βαθμών:

37αρια είχαμε επίσης σε Κωπαΐδα, Λιβαδειά και Πολύδροσο Φωκίδας.

Στη Λαμία αν και η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 33 βαθμούς, ακόμη και με τη δύση του ηλίου στις 19:37’, παρέμενε πάνω από τους 30,5ο!

Ζεστό θα είναι και το Σάββατο, με 38αρια κατά τόπους σε ανατολική Θεσσαλία και ανατολική Στερεά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βορειοδυτικά. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Από την εβδομάδα θα αρχίσει σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σημειωθεί "βουτιά" 14 βαθμών Κελσίου, αφού από τους 38 βαθμούς που είναι αυτό το διήμερο, θα φτάσουμε στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση