ΔΕΕΠ Φθιώτιδας: Οφείλουμε πολιτικές στον Παύλο Μπακογιάννη, που να οδηγούν τη χώρα μπροστά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 16:42 ΔΕΕΠ Φθιώτιδας: Οφείλουμε πολιτικές στον Παύλο Μπακογιάννη, που να οδηγούν τη χώρα μπροστά

Διαβάστε το μήνυμα της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

«Σήμερα συμπληρώνονται 33 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του μεγάλου πολιτικού άνδρα Παύλου Μπακογιάννη , εκείνου που όραμα του είχε μια Ελλάδα χωρίς τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος ,την Ελλάδα της εθνικής συμφιλίωσης .Υπήρξε πρωτεργάτης του σχεδίου για την απαλοιφή των συνεπειών του Εμφυλίου πολέμου καθώς και πρωταγωνιστής στην συνεργασία μεταξύ ΝΔ-Αριστεράς .

Ο Παύλος Μπακογιάννης δίδαξε με την συμπεριφορά του και το ήθος του ένα νέο πολιτικό πολιτισμό που αποτελεί παρακαταθήκη για την παράταξη μας και τον τόπο μας .Ο ίδιος υπήρξε μεταρρυθμιστής και δεν δίσταζε να υπερασπίζεται τις απόψεις του με σθένος. Ως ελάχιστη απόδοση τιμής στην θυσία του οφείλουμε στο όνομα του να επιλέγουμε πολιτικές που δημιουργούν γερές βάσεις για μια καλύτερη ζωή για τους πολλούς και όχι για τους λίγους, πολιτικές που οδηγούν την χώρα μπροστά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση