Διανομή ΤΕΒΑ από το Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 17:51 Διανομή ΤΕΒΑ από το Δήμο Μακρακώμης

Ο Δήμος Μακρακώμης ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ ότι, ως συμπράττοντας φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020, με Επικεφαλή Έταιρο του προγράμματος, των Δήμο Λαμιέων, θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων την Παρασκευή 7/10/2022 στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας στην Σπερχειάδα από τις 10:00 έως 14:00 .

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στις 04/10/2022 στο οποίο θα αναγράφεται και η ώρα προσέλευσής τους, ώστε να μην δημιουργηθεί συγχρωτισμός στα πλαίσια της αποφυγής διασποράς της COVID 19.

Επίσης οι δικαιούχοι που δεν θα μπορέσουν να παραλάβουν οι ίδιοι, θα πρέπει  να  κάνουν εξουσιοδότηση στα άτομα που θα παραλάβουν για λογαριασμό τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας 2236045172.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση