Στερεά: Δύο ακόμη ολιγομελή τμήματα Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 19:29 Στερεά: Δύο ακόμη ολιγομελή τμήματα Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου

Το ένα στη Φθιώτιδα…

Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή, θα λειτουργήσουν στη Στερεά Ελλάδα, δύο ακόμη ολιγομελή τμήματα μαθημάτων Προσανατολισμού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2022-23.

Το ένα είναι στη Φθιώτιδα και πρόκειται για το Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών της Γ’ Τάξης του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Μακρακώμης που θα λειτουργήσει με δύο (2) μαθητές.

Επίσης στη Βοιωτία θα λειτουργήσει τμήμα Γ’ Τάξης Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας με έναν (1) μαθητή στο Ημερήσιο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Δαύλειας.

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται συμπληρωματικά στις δύο προηγούμενες με τις οποίες είχαν ανακοινωθεί ότι θα λειτουργήσουν κατά παρέκκλιση 248 ολιγομελή τμήματα στη Στερεά Ελλάδα.

Για τη Φθιώτιδα είναι τα παρακάτω 55:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση