Σταϊκούρας: Στο Ταμείο Ανάκαμψης η αναμόρφωση και επέκταση του ΤΕΠ του Γ.Ν. Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 08:37 Σταϊκούρας: Στο Ταμείο Ανάκαμψης η αναμόρφωση και επέκταση του ΤΕΠ του Γ.Ν. Λαμίας

Σημαντική αναβάθμιση του νευραλγικού αυτού τμήματος που υποδέχεται τους ασθενείς…

Μια σπουδαία είδηση ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως σημειώνει στη ανακοίνωσή του ο κ Σταϊκούρας, σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα και τις Διοικήσεις της 5ης ΥΠΕ και του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, εντάσσεται στο Ταμείο Ανάκαμψης το έργο της αναμόρφωσης και επέκτασης του νευραλγικού Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) του Νοσοκομείου Λαμίας.

Αυτό σημαίνει σημαντική αναβάθμιση, ποσοτικά και ποιοτικά, των παροχών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες με την είσοδό τους στο νοσοκομείο.

«Η Κυβέρνηση αποδεικνύει και πάλι στην πράξη πως αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά της η στήριξη της δημόσιας υγείας και στα περιφερειακά νοσοκομεία, όπως στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Υπουργός Οικονομικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση