Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Τρόφιμα κι άλλα βασικά είδη σε 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 19:26 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Τρόφιμα κι άλλα βασικά είδη σε 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη

Μέσω του ΤΕΒΑ…

Ανακούφιση σε 100 οικογένειες του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, που ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πρόσφερε σήμερα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Ελάτειας, μέσω της διανομής τροφίμων.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του επιχειρησιακού προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής" του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), οι ωφελούμενοι έλαβαν βασικά υλικά αγαθά και τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως όσπρια, φρούτα, ζυμαρικά, λάδι, αλάτι, αλεύρι, μέλι, γάλα, φέτα, νωπό κρέας, απορρυπαντικά κ.α.

«Σταθερά στο πλευρό των δημοτών μας, πάντα με διακριτικότητα, καλύπτοντας βασικές ανάγκες επιβίωσης, ειδικά την τρέχουσα περίοδο που όλοι βαλλόμαστε από την επισιτιστική και ενεργειακή κρίση», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση