Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τις θέσεις παιδίατρων στους παιδικούς του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 20:10 Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τις θέσεις παιδίατρων στους παιδικούς του Δήμου Λοκρών

Το Ν.Π.Δ.Δ. Για Την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη στο Δήμο Λοκρών , στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας , εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2022-2023», ανακοίνωσε ότι προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου (ισοδύναμες σε όγκο έργου και αμοιβής) με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ιατρικής παρακολούθησης υγείας φιλοξενούμενων νηπίων στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Λοκρών, ήτοι:

1η σύμβαση:

• Στον Παιδικό Σταθμό Αταλάντης

• Στον Παιδικό Σταθμό Λιβανατών

2η σύμβαση:

◊ Στον Παιδικό Σταθμό Μαλεσίνας

◊ Στον Παιδικό Σταθμό Μαρτίνου

◊ Στον Παιδικό Σταθμό Λάρυμνας

Οι ενδιαφερόμενοι παιδίατροι μπορούν να υποβάλλουν αίτημα είτε για την πρώτη, είτε για τη δεύτερη , είτε και για τις δύο συμβάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους στο γραφείο του ΝΠΔΔ έως και 10/10/2022 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο-εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή- ή τέλος ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ / Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, Πλατεία Δημαρχείου 1, Αταλάντη Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35200, υπόψη κας Μοδιάτη Βασιλικής και κου Δημητρίου Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 22330-23707).

Η ανακοίνωση ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση