«Υποβάθμιση λειτουργίας καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Μαλεσίνας»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 12:53 «Υποβάθμιση λειτουργίας καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Μαλεσίνας»

Τι λέει ο Γιώργος Κοτρωνιάς στην αναφορά του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη για τα ΕΛ.ΤΑ. Μαλεσίνας.

O βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς με Αναφορά του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, κοινοποιεί επιστολές δυσαρέσκειας και αγανάκτησης  φορέων  για την υποβάθμιση λειτουργίας του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Μαλεσίνας.

  Ο βουλευτής στην Αναφορά του τονίζει τα εξής :

«….  Με αφορμή την αλλαγή του καθεστώτος λειτουργίας του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Μαλεσίνας επανέρχομαι σε παλαιότερες Ερωτήσεις και  Αναφορές μου σχετικές με την υποβάθμιση της λειτουργίας των καταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. σε διάφορες περιοχές του νομού Φθιώτιδας και σας κοινοποιώ επιστολές διαμαρτυρίας   φορέων.

    Είναι γεγονός ότι η δυσχερής οικονομική κατάσταση των ΕΛ.ΤΑ. και η επιτακτική ανάγκη αναδιάρθρωσης του δικτύου τους δεν συνεπάγονται μονοσήμαντα και την αλλαγή της εξυπηρέτησης των πολιτών προς το χειρότερο.

     Σας υπενθυμίζω ότι σε παλαιότερη απάντηση που είχα λάβει ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε τα εξής:

«…..  με δεδομένα την δυσχερή οικονομική κατάσταση των ΕΛΤΑ και την μεγάλη πτώση του όγκου αλληλογραφίας, δημιουργείται η επιτακτική ανάγκη αναδιάρθρωσης του δικτύου και αλλαγή της συχνότητας διανομής κατάλληλα προσαρμοσμένη στις σημερινές συνθήκες. Οι αλλαγές στη λειτουργία καταστημάτων, είτε πρόκειται περί αναστολής είτε περί τροποποιήσεις του ωραρίου λειτουργίας τους, γίνονται με την δέουσα προσοχή ώστε να μη διαταράσσεται η ομαλή εκτέλεση του ταχυδρομικού έργου συνολικά…..»   γεγονότα που δεν πιστοποιούνται από τα σημερινά δεδομένα αφού ο περιορισμός της λειτουργίας του καταστήματος Μαλεσίνας κάθε άλλο παρά την ομαλότητα υπηρετεί.
     Κύριε Υπουργέ, 

     Με διαπιστωμένη την δυσλειτουργία και την κακή εξυπηρέτηση των πολιτών της περιφέρειας  σας παρακαλώ αφού επανεξετάσετε τα δεδομένα, παλαιά και νέα  φροντίστε να ληφθούν μέτρα που θα οδηγήσουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών των ΕΛ.ΤΑ. στις κωμοπόλεις της Φθιώτιδας»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση