Λαμία: Μετωπική σύγκρουση - Τραυματίστηκε μια κοπέλα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 08:30 Λαμία: Μετωπική σύγκρουση - Τραυματίστηκε μια κοπέλα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το τροχαίο έγινε στις 2:40΄ το μεσημέρι της Τρίτης, αμέσως μετά την αερογέφυρα των ΤΕΙ, πηγαίνοντας προς Κόμμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport η 21χρονη που τραυματίστηκε κινούταν με το Smart με κατεύθυνση προς Λαμία.

Από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν το Ford η οδηγός του οποίου μόλις κατέβηκε από τη γέφυρα επιχείρησε να στρίψει αριστερά.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του LamiaReport τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σχεδόν μετωπικά και οι υλικές ζημιές μαρτυρούν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ευτυχώς παρά τη δυνατή σύγκρουση δεν υπήρξε πολύ σοβαρός τραυματισμός. Η 21χρονη όμως οδηγός του Smart τραυματίστηκε ελαφρά και αμέσως έτρεξαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο σημείο να τη βοηθήσουν μέχρι έρθουν να την παραλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Ο δρόμος μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα παρέμεινε κλειστός, ενώ το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, έρευνα τις ακριβείς συνθηκες κάτω από τις οποίες εγινε το τροχαίο.

Δείτε βίντεο από τον τόπο της σύγκρουσης.

Δείτε και φωτογραφίες από το τροχαίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση