Διευθυντές Εκπαίδευσης και δάσκαλοι από πέντε χώρες επισκέφθηκαν τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 16:50 Διευθυντές Εκπαίδευσης και δάσκαλοι από πέντε χώρες επισκέφθηκαν τη Λαμία

Φιλοξενούμενοι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας στο πλαίσιο του προγράμματος ErasmusΚΑ1  «παρακολούθηση εργασίας».

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της Δράσης ErasmusΚΑ1 «παρακολούθηση εργασίας» φιλοξένησε επτά (7) Διευθυντές Εκπαίδευσης και δασκάλους από την Ισλανδία, Λετονία, Ισπανία, Τουρκία και Ολλανδία. Το θέμα της επίσκεψης ήταν η χρήση της ηλιακής ενέργειας και η διδασκαλία της στα σχολεία.

Οι φιλοξενούμενοι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν σεμινάριο από ειδικούς και παρουσίασαν τους τρόπους που οι μαθητές τους διδάσκονται γιατί και πώς να χρησιμοποιούν την ηλιακή θερμική ενέργεια.

Επισκέφτηκαν το 3ο, 4ο και 9ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας και συναντήθηκαν με τους συναδέλφους τους εκπαιδευτικούς.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πορεία και τα προβλήματα της εκπαίδευσης στον Νομό, με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Φθιώτιδας Ευθύμιο Γκούμα.

Γνώρισαν τέλος τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου επισκεπτόμενοι τον Γοργοπόταμο, το Μουσείο Θερμοπυλών, το Αρχαιολογικό μουσείο Λαμίας στο Κάστρο και το Λαογραφικό μουσείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση