Χαμός στο Λειανοκλάδι! Απίστευτη ταλαιπωρία επιβατών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 12:48 Χαμός στο Λειανοκλάδι! Απίστευτη ταλαιπωρία επιβατών

Καταγγέλλουν την Hellenic Train ότι δεν έχει ενημερώσει για το πότε θα μπορέσουν να ταξιδέψουν…

Ένα εκτροχιασμός βαγονιού στο σταθμό της Τιθορέας, ήταν ικανός να κόψει την Ελλάδα - σιδηροδρομικά - στα δύο και να βάλει σε ταλαιπωρία εκατοντάδες ταξιδιώτες!

Συγκεκριμένα το δρομολόγιο intercity 882 Αθήνα - Καλαμπάκα το πρωί της Παρασκευής (21/10) δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του καθώς έμεινε λόγω του ατυχήματος έξω από το σταθμό Τιθορέας.

(πηγή φωτογραφίας: instagram)

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φράξει τη μία γραμμή που λειτουργούσε λόγω έργων και να σημειωθούν μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Ειδικότερα, οι ταξιδιώτες της 882 έπρεπε να επιβιβαστούν σε λεωφορεία για να φτάσουν Λειανοκλάδι όπου έφτασε η αμαξοστοιχία 53 από Θεσσαλονίκη.

Στο σταθμό Λειανοκλαδίου όμως συνωστίστηκαν τόσο οι επιβάτες από Θεσσαλονίκη, όσο και οι επιβάτες από Λειανοκλάδι που θα ταξίδευαν με την 882 και την 52 που ξεκίνησε από Αθήνα και αναγκαστικά έμεινε στη διαδρομή, αλλά και επιβάτες που είχαν προορισμό την Αθήνα.

Από την Hellenic Train δεν υπάρχει ενημέρωση και η μοναδική ανακοίνωση που βγήκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί αναφέρει μόνο: «Εκτροχιασμός πρώτου φορείου της αμαξοστοιχίας 882 στο σταθμό της Τιθορεας. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια του άξονα».

Για αυτό και οι επιβάτες διαμαρτύρονται, καθώς το μόνο που τους έχουν πει είναι να στείλουν e-mail στην εταιρία προκειμένου να αποζημιωθούν! Μεταξύ των επιβατών όμως είναι και άνθρωποι που χρειαζόταν να μετακινηθούν σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα για να προλάβουν δουλειές ή ακόμη και πτήσεις που σημαίνει ότι η ζημιά δεν είναι απλά ένα εισιτήριο αλλά πολύ παραπάνω.

Η ταλαιπωρία αναμένεται να συνεχιστεί για αρκετά δρομολόγια μέχρι να ομαλοποιηθεί η ροή των ταξιδιωτών που θα εξυπηρετηθεί από λεωφορεία και μέχρι να απομακρυνθεί το εκτροχιασμένο βαγόνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση