Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 13:19 Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών

Θα αναζητηθούν ευθύνες για το νέο εκτροχιασμό…

Με μεγάλη καθυστέρηση η Hellenic Train, ενημέρωσε σχετικά με το συμβάν που έβαλε σε μεγάλη ταλαιπωρία εκατοντάδες ταξιδιώτες των πρωινών αμαξοστοιχιών στη γραμμή Αθήνας - Θεσσαλονίκης.

Επίσης στην ανακοίνωσή της αναφέρει για τις ενέργειες που θα γίνουν προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες για το νέο εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας.

Στις 13:07’ λάβαμε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση το παρακάτω μήνυμα:

«Σήμερα 21/10 και περίπου στις 09:40, ο τροχός του πρώτου φορείου της αμαξοστοιχίας 882 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνας-Καλαμπάκας βγήκε εκτός γραμμής.

Το γεγονός, σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις οφείλεται σε λάθος χειρισμό στην αλλαγή τροχιάς κατά την είσοδο του συρμού στο Σταθμό της Τιθορέας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΣΕ εργάζονται για την κατά το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε, η HellenicTrain διευθετεί και συντονίζει την προώθηση των επιβατών προς τους προορισμούς τους με την ελάχιστη δυνατή καθυστέρηση.

Τα ακριβή αίτια και οι ευθύνες του συμβάντος θα αποτελέσουν αντικείμενο ενδελεχούς έρευνας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση