«Έσβησε» μωρό 1,5 έτους - Σε κρίσιμη κατάσταση και το δίδυμο αδελφάκι του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 08:53 «Έσβησε» μωρό 1,5 έτους - Σε κρίσιμη κατάσταση και το δίδυμο αδελφάκι του

Ατέλειωτος θρήνος για το χαμό του μόλις 1,5 έτους μωρό. Αγωνία για το δίδυμο αδελφάκι του, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Από σηψαιμία που του προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια, πέθανε το 1,5 έτους παιδάκι στο Βόλο. «Οι εξετάσεις θα μας δείξουν το μικρόβιο και ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα», τόνισαν οι γιατροί του νοσοκομείου της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Το 18 μηνών παιδάκι που ξεψύχησε στην ανάνηψη, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Βόλου, συνοδευόμενο και από την παιδίατρο που το παρακολουθούσε, η οποία νωρίτερα του είχε κάνει και ΚΑΡΠΑ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου στον Βόλο αποφάσισαν αμέσως να διασωληνωθεί. Κατέβαλαν προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά το παιδάκι δεν ανακτούσε σφυγμό και τελικά εξέπνευσε.

«Το παιδί είχε πέντε ημέρες πυρετό, όπως ενημερωθήκαμε. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν. Δεν είχε σφυγμό και η κλινική του εικόνα, μάς έδειξε βαριά σηψαιμία», δήλωσαν οι γιατροί στα gegonota.news.

Οι εξετάσεις θα αποκαλύψουν το μικρόβιο, τόνισαν.

Υπενθυμίζεται ότι το 1,5 έτους δίδυμο αδελφάκι του, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση