Τροχαίο στην εθνική έξω από τη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 09:25 Τροχαίο στην εθνική έξω από τη Λαμία - Δείτε εικόνες

Στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμία διακομίστηκε μια 15χρονη μαζί με τη μητέρα της - Ευτυχώς δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10:00΄ το πρωί στην εθνική οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της γέφυρας της Ανθήλης.

Στη Mercedes με τις Βουλγάρικες πινακίδες, που προπορευόταν, επέβαιναν τέσσερα άτομα, ενώ στο Nissan που ακολουθούσε, επέβαινε ένα ζευγάρι με την 15χρονη κόρη τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός της Mercedes έκοψε απότομα ταχύτητα και ο οδηγός του Nissan, που δεν πρόλαβε να σταματήσει, έπεσε φρεναριστός, αλλά με μεγάλη ταχύτητα πίσω του.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του LamiaReport η σύγκρουση ήταν πολύ δυνατή και οι ζώνες έσωσαν τους επιβάτες από σοβαρό τραυματισμό.

Ωστόσο η 15χρονη που επέβαινε στο Nissan για προληπτικούς κυρίως λόγους διακομιστηκε μαζί με τη μητέρα της στα Επείγοντα τοτ ΓΝ Λαμίας για τις απαραίτητες εξετάσεις και τις πρώτες βοήθειες.

Το Β'  Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας εξετάζει τις ακριβείς συνθηκες κάτω από τις οποίες εγινε το τροχαίο.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Δείτε και φωτογραφίες από τον τόπο του συμβάντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση