Παρακολουθεί στενά το θέμα με τα «κόκκινα σπίτια» Μαλεσίνας ο Χρήστος Σταϊκούρας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 09:10 Παρακολουθεί στενά το θέμα με τα «κόκκινα σπίτια» Μαλεσίνας ο Χρήστος Σταϊκούρας

Έχουν διεκπεραιωθεί μέχρι στιγμής 109 φάκελοι…

Σταδιακή λύση σε ένα χρόνιο και δύσκολο πρόβλημα της περιοχής της Μαλεσίνας, δίνει το Υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με τον Δήμο Λοκρών και την Επιτροπή εξέτασης αιτήσεων και γνωμοδότησης για την παραχώρηση εκτάσεων του άρθρου 28 του ν. 4778/2021, αλλά και τους αρμόδιους μηχανικούς της περιοχής, για τα «κόκκινα σπίτια» Μαλεσίνας.

Σύμφωνα με τον απολογισμό του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα που παρακολουθεί από πολύ κοντά την υπόθεση μέχρι στιγμής έχουν διεκπεραιωθεί 109 φάκελοι από τους 122 που έχουν μελετηθεί, ενώ έχουν κατατεθεί ακόμη 4. 13 είναι οι φάκελοι στους οποίους έχουν διαπιστωθεί προβλήματα προς επίλυση.

Δείτε παρακάτω σχετικά:

«Όπως προκύπτει και από τα αναφερόμενα στοιχεία, η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και παρακολουθείται στενά. Με συνέπεια, μεθοδικότητα και ασφάλεια δικαίου, λύνουμε ένα πολύπλοκο πρόβλημα, που απασχολεί συμπολίτες μας από το 1894», σημειώνει ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση