Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 18:54 Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας

Ημερίδα από Μ.Δ. Εθνικών Πάρκων Παρνασσού-Οίτης και ΠΠ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας...

Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα, «Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας», διοργανώνει η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Παρνασσού, Οίτης και Προστατευόμενων Περιοχών Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. στην Αίθουσα του βιοκλιματικού κτιρίου διοίκησης Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας.

Η Ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Διαχειριστικές δράσεις προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων  στην περιοχή ευθύνης του τέως Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού κόλπου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση