Βιργινία Στεργίου: Πάνω από 100 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών σε Αχλάδι και Γλύφα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 19:15 Βιργινία Στεργίου: Πάνω από 100 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών σε Αχλάδι και Γλύφα

Οι ευχαριστίες προς τον Γιάννη Οικονόμου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας…

Τα αλιευτικά καταφύγια Γλύφας και Αχλαδίου του Δήμου Στυλίδας επισκέφτηκε τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, η Δήμαρχος Στυλίδας  Βιργινία Στεργίου, συνοδεύοντας τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ενημέρωσης για την πορεία των εργασιών επέκτασης των αλιευτικών καταφυγίων που ξεκίνησαν προ ολίγων ημερών, δύο έργων που με την ολοκλήρωσή τους αναμένεται να αναβαθμίσουν τις παροχές των καταφυγίων, δημιουργώντας ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον σε αυτά.

Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου η Δήμαρχος Στυλίδας, «στόχος είναι να δημιουργηθούν 74 θέσεις ελλιμενισμού αλιευτικών σκαφών στο καταφύγιο του Αχλαδίου και άλλες 31 στο αντίστοιχο της Γλύφας».

Η κα Στεργίου ευχαριστεί επίσης θερμά τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για αυτά τα δύο σημαντικότατα έργα που θα δώσουν «ανάσα» στους αλιείς της ευρύτερης περιοχής, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, αλλά και στην τοπική οικονομική και τουριστική ανάπτυξη και στην αύξηση των προσφερόμενων θέσεων εργασίας. «Ήταν ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών που επιτέλους ικανοποιείται. Οι εργασίες ξεκίνησαν με γρήγορους ρυθμούς, όπως παρατηρήσαμε, από το καταφύγιο της Γλύφας, το οποίο και επισκεφτήκαμε».

Η Δήμαρχος ευχαριστεί τέλος θερμά και τους αλιείς των περιοχών του Αχλαδίου και  της Γλύφας για τη στήριξή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση