Ραγδαίες εξελίξεις στην Ιατροδικαστική Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 08:48 Ραγδαίες εξελίξεις στην Ιατροδικαστική Λαμίας

Αναστολή καθηκόντων για την προϊσταμένη της Υπηρεσίας με Απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης…

Νέα σελίδα για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, καθώς με Απόφαση που φέρει την υπογραφή του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, επιβλήθηκε αναστολή καθηκόντων στην προϊσταμένη Αποστολία Ακριβούση.

Για πολλά χρόνια η συγκεκριμένη Υπηρεσία με αποφάσεις της συγκεκριμένης Ιατροδικαστή δε λειτουργούσε, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στην τοπική κοινωνία που έπρεπε να καταφύγει σε άλλες Υπηρεσίες πολλά χιλιόμετρα μακριά, για τη διενέργεια νεκροψιών - νεκροτομών.

Τελευταία περίπτωση που ξεσήκωσε και τους Ιατροδικαστές των λοιπών Υπηρεσιών ήταν το κλείσιμο της Υπηρεσίας της Λαμίας λόγω ασθένειας του Γραμματέα της! Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς που παρακολουθεί από κοντά εδώ και πολλά χρόνια το συγκεκριμένο θέμα, οι δύο άλλοι Ιατροδικαστές που πρόσφατα ανέλαβαν υπηρεσία, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να εκτελέσουν και τα χρέη του Γραμματέα αλλά δεν τους επιτράπηκε!

Γεγονός είναι ότι με άλλη απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, χρέη Προϊσταμένου της Υπηρεσίας αναλαμβάνει ο Χριστόφορος Τσαλικίδης, ο οποίος μαζί με το Διονύσιο Καρρά θα είναι οι δύο νέοι Ιατροδικαστές της Υπηρεσίας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση