Λαμία: Καρέ καρέ η στιγμή της επίθεσης από κάμερα ασφαλείας στην πλατεία Πάρκου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 10:14 Λαμία: Καρέ καρέ η στιγμή της επίθεσης από κάμερα ασφαλείας στην πλατεία Πάρκου

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου της Δημοτικής Αστυνομίας και ενός ακόμα πολίτη.

Όλη η Λαμία είναι σοκαρισμένη από τα όσα έγιναν απόψε στην κεντρικότερη πλατεία της Λαμίας. Οι πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στην επίθεση έπαθαν κυριολεκτικά σοκ, μη μπορώντας να πιστέψουν τα όσα έβλεπαν.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την βίαιη επίθεση των ρομά στον δημοτικό αστυνομικό, στην πλατεία Πάρκου το βράδυ της Πέμπτης (3/11).

Αρχικά ο ένας ρομά διαπληκτίστηκε μαζί του, όταν του έκανε παρατήρηση, λέγοντας στον αστυνομικό «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο και σε λίγα λεπτά έφτασαν και άλλοι ρομά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι «ενισχύσεις» που κατέφθασαν με το μαύρο ΙΧΕ προκειμένου να βοηθήσουν στον ξυλοδαρμό του δημοτικού αστυνομικού.

Από τη μανία τους δε γλύτωσε βέβαια και ο συνάδελφός του, ενώ κι ένας ακόμη περαστικός που τόλμησε να μπει στη μέση, τον χτύπησαν με κλωτσιά (!) στο πρόσωπο και φαίνεται να πέφτει στο δρόμο, αναίσθητος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τι είπε στο LamiaReport ο πολίτης που πήγε να βοηθήσει τον αστυνομικό και "έφαγε" κλωτσιά στο πρόσωπο πέφτοντας αναίσθητος. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση