Με ποιες κατηγορίες οδηγούνται στον Εισαγγελέα οι «νταήδες» της πλατείας Πάρκου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 11:05 Με ποιες κατηγορίες οδηγούνται στον Εισαγγελέα οι «νταήδες» της πλατείας Πάρκου

Με σπασμένα πλευρά νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας ο δημοτικός Αστυνομικός…

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Λαμίας από τον άγριο ξυλοδαρμό δημοτικού αστυνομικού το βράδυ της Πέμπτης (3/11) στο κεντρικότερο σημείο της πόλης στην πλατεία Πάρκου!

Τα όσα εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 8 στο «τριγωνάκι» έξω από τα Public και έχουν καταγραφεί από δεκάδες κάμερες κινητών, εξακολουθούν να προκαλούν σοκ σε κάθε νομοταγή πολίτη.

Δείτε βίντεο:

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι πέντε «νταήδες» που συνελήφθησαν από την αστυνομία στην οδό Παπαποστόλου μέσα στα αυτοκίνητά τους και ενώ λεπτά πριν είχαν αφήσει πίσω τους τρεις τραυματίες, οδηγούνται στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και τέλος της φθοράς ξένης περιουσίας αφού η μανία τους καταγράφηκε και στο χτυπημένο όχημα των δημοτικών αστυνομικών.

Την ίδια ώρα στο Νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική με δύο σπασμένα πλευρά, ο 45χρονος δημοτικός αστυνομικός που με μανία δέχτηκε τα χτυπήματα πιθανόν και από περισσότερα από 5 άτομα. Στο πλευρό του βρέθηκε ο Δήμαρχος και το σύνολο της δημοτικής αρχής, ενώ από το ιατρικό προσωπικό γίνονται συνεχώς εξετάσεις για την κατάσταση της υγείας του.

Στη βραχεία διανυκτέρευσε προληπτικά και ο άτυχος πολίτης που δέχτηκε τη μανία των Ρομά όταν τους ζήτησε να σταματήσουν να κλωτσούν τον πεσμένο στο έδαφος δημοτικό αστυνομικό. Αντίθετα ο έτερος δημοτικός αστυνομικός πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ καθώς δεν είχε κάτι ανησυχητικό.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport ο άτυχος πολίτης που προσπάθησε να βοηθήσει:

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Πέντε (5) ημεδαποί συνελήφθησαν χθες (03-11-2022) το βράδυ στη Λαμία, με τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, νωρίτερα χθες το βράδυ στην Πλατεία Πάρκου Λαμίας, κατά τη διάρκεια βεβαίωσης τροχονομικής παράβασης (παράνομη στάθμευση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας εκ των συλληφθέντων), επιτέθηκαν απρόκλητα σε δύο Δημοτικούς Αστυνομικούς που εκτελούσαν τα καθήκοντά τους, καθώς και σε έναν πολίτη που προσέτρεξε αυθόρμητα να τους βοηθήσει, ενώ προκάλεσαν φθορές στο περιπολικό αυτοκίνητο της Δημοτικής Αστυνομίας Λαμίας.

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, αμέσως εντοπίστηκαν, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, για την παροχή ιατρικής φροντίδας και ο ένας Δημοτικός Αστυνομικός και ο πολίτης αποχώρησαν, ενώ ο δεύτερος Δημοτικός Αστυνομικός παρέμεινε για νοσηλεία, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση