Λαμία: Με βαριές κατηγορίες οδηγούνται στο Αυτόφωρο οι πέντε συλληφθέντες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 09:17 Λαμία: Με βαριές κατηγορίες οδηγούνται στο Αυτόφωρο οι πέντε συλληφθέντες

Θα παραμείνουν στα κρατητήρια της ΔΑ Φθιώτιδας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης το μεσημέρι της Δευτέρας…

Παραμένουν κρατούμενοι μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, οι πέντε Ρομά που επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα και τραυμάτισαν σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης (3/11), μπροστά στα μάτια εκατοντάδων πολιτών στην πλατεία Πάρκου, έναν δημοτικό αστυνομικό και έναν πολίτη που προσπάθησε να βοηθήσει.

Όλοι τους αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, κατά μόνας και κατά συρροή, της βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της βίας κατά υπαλλήλου κατά συναυτουργία και της διακεκριμένης φθοράς κατά συναυτουργίας.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 45χρονος δημοτικός αστυνομικός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας δύο πλευρά σπασμένα, ενώ ο πολίτης που θεώρησε χρέος του να βοηθήσει και πλησίασε τους μαινόμενους Ρομά, υπέστη ρήξη σπλήνας από τα χτυπήματα που του κατάφεραν!

Σύμφωνα με τα πρώτα λόγια των δραστών, περιέγραψαν μια άτυχη στιγμή και ζήτησαν συγνώμη από τα θύματά τους. Περισσότερες εξηγήσεις καλούνται να δώσουν τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι που θα εκδικαστεί η υπόθεσή τους από το Αυτόφωρο Τριμελές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση