Λαμία: Σήμερα η δίκη των Ρομά για την επίθεση στην πλατεία Πάρκου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 10:07 Λαμία: Σήμερα η δίκη των Ρομά για την επίθεση στην πλατεία Πάρκου

Σε ποιους δικηγόρους ανέθεσε ο Δήμος Λαμιέων την υποστήριξη των κατηγοριών…

Με βαρύτατες κατηγορίες οδηγούνται σήμερα (7/11) στις 12:00’ το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, οι πέντε συλληφθέντες Ρομά για τον άγριο ξυλοδαρμό του δημοτικού αστυνομικού και ενός πολίτη που προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Οι πέντε συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων τρία αδέρφια, ηλικίας 18 έως 31 ετών αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, κατά μόνας και κατά συρροή, της βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της βίας κατά υπαλλήλου κατά συναυτουργία και της διακεκριμένης φθοράς κατά συναυτουργίας.

Παρέμειναν κρατούμενοι όλο αυτό το διάστημα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους.

Στο Δικαστήριο θα παραστεί Πολιτική Αγωγή από μέρους του Δήμου Λαμιέων, οι οποίοι ορίσθηκαν από το Δήμαρχο Ευθύμιο Καραΐσκο με αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Μάλιστα η επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς θα είναι ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θανάσης Μακρυγιάννης, αλλά και ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων Γεώργιος Ντελής. Εκ των μαρτύρων κατηγορίας θα είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Αστυνομία και Δικηγόρος Παναγιώτης Φώσκολος.

Όπως τόνισε από την πρώτη στιγμή  ο κ. Καραΐσκος η δημοτική αρχή κρίνει ως ιδιαίτερη σοβαρή την υπόθεση της παραβατικής συμπεριφοράς και της άσκησης βίας σε βάρος δημοτικών αστυνομικών που είναι επιφορτισμένοι με τη τήρηση της ευταξίας στη πόλη και θα υποστηρίξει τις κατηγορίες για την τιμωρία των ενόχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση