Βαρύ πένθος στη Δάφνη Λιβανατών και στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 08:40 Βαρύ πένθος στη Δάφνη Λιβανατών και στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο

«Έφυγε» ο Δημήτρης Παπαϊωάννου…

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο ότι ο πρώην Πρόεδρος της Δάφνης Λιβανατών Δημήτρης Παπαϊωάννου, έφυγε από τη ζωή στα 68 του χρόνια.

Ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα με την υγεία του, όμως όλα έδειχναν ότι είχε ξεπεράσει το πρόβλημα με την καρδιά του, για αυτό και η είδηση της ξαφνικής του απώλειας, βύθισε στο πένθος όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Κύριος (με «Κ» κεφαλαίο όπως τονίζουν όλοι) εντός και εκτός γηπέδων, ήταν από όλες τις θέσεις κοντά στην αγαπημένη του Δάφνη υποστηρίζοντάς την με ήθος και ορθό λόγο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και οι αντίπαλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν τον άνθρωπο.

Η ανάρτηση της αγαπημένης του ομάδας της Δάφνης Λιβανατών, περιγράφει εν συντομία το χαρακτήρα του Δημήτρη:

«Η οικογένεια της Δάφνης Λιβανατών θρηνεί για τον χαμό του προέδρου, αγωνιστή, υποστηρικτή και φίλαθλο της ομάδας μας Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Χάσαμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο που ήταν πάντα δίπλα μας… σίγουρα θα έχουμε έναν άγγελο στον ουρανό να βλέπει τους αγώνες μας!»

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε και η ΕΕ της ΕΠΣ Φθιώτιδας:

«Η Ε.Ε. της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του φίλου και επί σειρά ετών παράγοντα στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Δημήτρη Παπαϊωάννου, στην οικογένεια του και τους οικείους του».

Η κηδεία του Δημήτρη Παπαϊωάννου θα γίνει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 10:30’ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λιβανατών. Η σορός θα βρίσκεται στο χώρο από τις 10:00’.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση