Λαμία: Αστυνομική επιχείρηση σε σπίτια Ρομά - Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 08:15 Λαμία: Αστυνομική επιχείρηση σε σπίτια Ρομά - Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν κάνναβη, ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό, ναρκωτικά δισκία, σουγιάδες…

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε σπίτια Ρομά στη νότια Λαμία, έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής (11/11) από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, υποστηριζόμενοι από συναδέλφους τους κι άλλων Τμημάτων της ΔΑ Φθιώτιδας.

Κατά τον έλεγχο σε σπίτια και αυλές, έγιναν δύο συλλήψεις ανδρών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν για ναρκωτικά.

Επιπλέον κατασχέθηκαν πάνω από 80 γραμμάρια κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και σπόροι κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, σημαντικό χρηματικό ποσό και δύο αναδιπλούμενοι σουγιάδες.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο από το Γραφείο Δημοσιογράφων της ΓΕΠΑΔ Στερεάς:

«Εξειδικευμένη - στοχευμένη Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών έλαβε χώρα σήμερα (11-11-2022) το πρωί, από ώρες 06:30 έως 11:00, σε περιοχή της Λαμίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

• συνελήφθησαν 2 ημεδαποί, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων,

• ελέγχθηκαν 20 άτομα,

• ελέγχθηκαν - ερευνήθηκαν 10 οχήματα οκτώ Ι.Χ.Ε. και δύο Ι.Χ.Φ. και

• ελέγχθηκαν - ερευνήθηκαν 5 οικίες.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ενώ στις οικίες τους και τον περιβάλλοντα χώρο αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 80,8 γραμμάρια κάνναβης,

• ζυγαριά ακριβείας,

• το χρηματικό ποσό των 2.760 ευρώ,

• ναρκωτικά δισκία και σπόροι κάνναβης,

• 2 αναδιπλούμενοι σουγιάδες, καθώς και

• πλήθος νάιλον περιτυλιγμάτων, για την συσκευασία των ναρκωτικών. 

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, καθώς και της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Τέτοιου τύπου Αστυνομικές επιχειρήσεις, υπό την εποπτεία και τον συντονισμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, θα συνεχιστούν σε όλο το εύρος της Περιφέρειάς μας, με στόχο την αντιμετώπιση όλων των μορφών εγκληματικότητας και ιδιαίτερα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, πάντα με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου και της νεολαίας ειδικότερα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση