Λαμία: Ελεύθεροι πατέρας και γιος που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 08:10 Λαμία: Ελεύθεροι πατέρας και γιος που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών

Είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης την περασμένη Παρασκευή…

Ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την εμφάνισή τους στο ΑΤ Λαμίας κάθε 1η του μήνα, αφέθηκαν οι δύο Ρομά (πατέρας και γιος) που είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή (11/11) μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Νότια Λαμία.

Οι κατηγορίες που αποδόθηκαν στο πλαίσιο της σύλληψής τους, αφορούσαν τη διακίνηση ναρκωτικών τελεσθείσα κατά συναυτουργία υπό την ειδικότερη μορφή της, από κοινού κατοχή ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων και παράνομη οπλοφορία (κατασχέθηκαν δύο αναδιπλούμενοι σουγιάδες).  

Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης Δημήτρη Τσιγάνη, ο οποίος μαζί με το δικηγόρο Πατρών Παναγιώτη Καρεντζόπουλο, χειρίστηκαν την υπόθεση, οι κατηγορούμενοι στην απολογία τους - που διήρκησε αρκετές ώρες - υποστήριξαν ότι τα ναρκωτικά ήταν για ιδία χρήση και συγκεκριμένα του πατέρα που είναι χρήστης και ήταν φαρμακευτική κάνναβη.

Όπως σημειώνει ο κ. Τσιγάνης δεν υπήρξε κάποια απόδειξη για την κατηγορία της διακίνησης, ενώ και η ζυγαριά ακριβείας που κατασχέθηκε βρέθηκε στον περιβάλλοντα χώρο και ήταν παλιά και εκτός χρήσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση