Πένθος στους πυροσβέστες της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 08:14 Πένθος στους πυροσβέστες της Φθιώτιδας

«Έφυγε» σε ηλικία 57 ετών ο Αρχιπύραρχος ε.α. Δημήτρης Γκόγιας…

Πένθος στην οικογένεια της Πυροσβεστικής, από τον ξαφνικό χαμό του Αρχιπυράρχου εν αποστρατεία Δημήτρη Γκόγια, που «έφυγε» σήμερα Τετάρτη (16/11) από τη ζωή στα 57 του χρόνια.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας τον οδήγησε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας και στο χειρουργείο, δυστυχώς όμως κατέληξε εξαιτίας των επιπλοκών από την καρδιά του.

Με καταγωγή από τη Σπερχειάδα τα τελευταία χρόνια ζούσε με τη σύζυγο του στον Άγιο Κωνσταντίνο, έχοντας υπηρετήσει για σχεδόν 30 χρόνια το Πυροσβεστικό Σώμα.

Τελευταία, με το βαθμό του Πυράρχου ήταν Προϊστάμενος στο Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΠΕΚΕ) της Στερεάς Ελλάδας που υποστηρίζει και την πασίγνωστη γραμμή «199».

Άνθρωπος αγαπητός, «έξω καρδιά» όπως τον περιγράφουν οι συνάδελφοί του, είχε κάνει πολλούς φίλους και η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του, σκόρπισε μεγάλη θλίψη.

Φίλοι και συγγενείς θα μπορέσουν να του πουν το τελευταίο αντίο, την Πέμπτη (17/11/2022) στις 12:30' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίων Κων/νου και Ελένης, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Λόγω του θανάτου του Δημήτρη Γκόγια, η 7η ΕΜΑΚ ανακοίνωσε την αναβολή της άσκησης «ΗΡΑΚΛΗΣ 2022», που ήταν προγραμματισμένη την ίδια ημέρα, η οποία και μεταφέρεται την Παρασκευή 18-11-2022 την ίδια ώρα (10:30 πμ) στη γέφυρα του Ε65 στο 24ο χλμ.

Καλό Παράδεισο αγαπητέ Δημήτρη!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση