Διακοπές ρεύματος στη Λαμία Κυριακή και Δευτέρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 10:32 Διακοπές ρεύματος στη Λαμία Κυριακή και Δευτέρα

Δείτε τις ώρες και σε ποιες περιοχές…

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 08:00’ έως 12:00’ στη Λαμία, στον συνοικισμό των Ευρυτάνων και σε τμήμα της Αγριλίας.

Επίσης, θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στις 08:00’ και στις 12:00’, στο Δ.Δ. Δίβρης, Καλαμάκι, Αντίνιτσα καθώς και κατά μήκος της Ε.Ο. Λαμίας - Δομοκού από τον Υ/Σ Λαμίας έως την Αγ. Αικατερίνη, στο Δ.Δ. Λυγαριάς, και σε τμήμα της Αγριλιάς. για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Την ίδια μέρα, θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 08:00’ έως 14:00’ στη Λαμία σε τμήμα των οδών Γοργοποτάμου, Αμφικτυώνων, Ηράκλειας, Σμύρνης και Αντίκυρας.

Τη Δευτέρα 21-11-2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 08:00’ έως 14:00’ στην Ι.Μ. Αγάθωνα, Δ.Δ. Νεοχωρίου, Καστανιά, Λυχνός.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση