Παρά την αλλαγή του καιρού εξακολουθούν να προκαλούνται πυρκαγιές - Δύο συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 20:51 Παρά την αλλαγή του καιρού εξακολουθούν να προκαλούνται πυρκαγιές - Δύο συλλήψεις

Επιβλήθηκαν και τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα

Αν και έχουμε μπει ουσιαστικά στο χειμώνα, στην Εύβοια εξακολουθούν να προκαλούνται πυρκαγιές από αμέλεια κυρίως σε υπολείμματα καλλιεργειών, που όμως θέτουν σε κίνδυνο περιουσίες.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες είχαμε δύο ακόμη συλλήψεις στο δήμο Κύμης - Αλιβερίου από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας.

Και οι δύο περιπτώσεις αφορούν πυρκαγιές από αμέλεια σε γεωργικές εκτάσεις, στην Κοινότητα Ζαράκων και στην Κοινότητα Αυλωναρίου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση