Θέση Νηπιαγωγού στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 15:04 Θέση Νηπιαγωγού στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Αφορά τη στελέχωση των ΚΔΑΠ…

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023, ανακοίνωσε ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Αφορά τη στελέχωση των ενταγμένων στη Δράση ΚΔΑΠ του δήμου με ειδικότητα ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ή - εν ελλείψει - ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την υπογραφή της, έως 31/08/2023, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης (μερική απασχόληση 4 ωρών).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Κηφισού 30, Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35015, υπ’ όψιν κου Παπαγεωργίου Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 2234350316).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση