Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπερχειάδα: Εκδήλωση για τη στήριξη της τοπικής αγοράς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 08:10 Σπερχειάδα: Εκδήλωση για τη στήριξη της τοπικής αγοράς

«Σάββατο στον Τόπο μας» από τον τοπικό Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο…

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 ο  Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης και την στήριξη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας διοργανώνει την δράση «Σάββατο στον τόπο μας».

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, σκοπός της δράσης είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την τόνωση της αγοράς, ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

«Όλοι μαζί, επιχειρήσεις παραγωγοί και καταναλωτές δημιουργούμε έναν «εσωτερικό» κύκλο συναλλαγών προς όφελος όλων μας», σημειώνουν χαρακτηριστικά και προσθέτουν: «Με αφορμή το Σάββατο του Νοέμβρη, μαθαίνουμε να διαβάζουμε τις ετικέτες, να επιλέγουμε τοπικά προϊόντα και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας που αλυσιδωτά θα επηρεάσει με θετικό πρόσημο εμάς και τις οικογένειές μας».

Στο πλαίσιο της Δράσης «Σάββατο στον Τόπο μας» o Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας με την υποστήριξη του Δήμου Μακρακώμης, στις 8 το βράδυ διοργανώνει μουσική βραδιά  στην Κεντρική Πλατεία «Αθανασίου Ακρίδα» στη Σπερχειάδα, ωμε τους Θάνο Φυσέκη και Τόνια Βισβίκη.