Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας τμήματος της οδού Αθηνών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 11:50 Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας τμήματος της οδού Αθηνών (ΦΩΤΟ αρχείου)

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου…

Για την κατασκευή του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ  ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – 1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΖΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ  ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ – ΤΜΗΜΑ 1: ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ» και  προκειμένου να γίνουν απαραίτητες εργασίες εκ μέρους του ΔΕΔΔΗΕ, απαιτείται η διακοπή της  κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού Αθηνών, από το ύψος του «Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος» μέχρι και  τα φανάρια στην συμβολή των οδών Αθηνών-Κύπρου, .

Οι συγκεκριμένες εργασίες και η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και από τις 07:00’ το πρωί έως τις 13:00’ το μεσημέρι.

Από το Δήμο Λαμιέων, παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν τη δέουσα κατανόηση, προκειμένου να γίνει  εκτέλεση των παραπάνω εργασιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση