Καλημέρα με χιόνια σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 09:32 Καλημέρα με χιόνια σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία

Οι πρώτες αλυσίδες για τα χωριά του Καρπενησίου…

Στα λευκά ντύθηκε η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, με χιόνια στα ορεινά διαμερίσματα της Φθιώτιδας και στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρυτανίας.

Στην Καστανιά (φωτογραφία), όπως και στο Νεοχώρι Υπάτης το χιόνι ξεπέρασε τους πέντε πόντους, με τη χιονόπτωση να ξεκινά από τις 5 το πρωί και να συνεχίζεται. Το ίδιο και στην Παύλιανη με μικρότερη ένταση.

Από τις 5 το πρωί το σύννεφο πέρασε και από τα ορεινά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας. Από Τυμφρηστό μέχρι Παλαιά Γιαννιτσού, η Πολιτική Προστασία από το πρωί ελέγχει το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, χωρίς να έχουν σημειωθεί προβλήματα.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το Γαρδίκι Ομιλαίων, όπου στα ψηλότερα σημεία, έχει πιάσει ο δρόμος, ωστόσο ο καιρός γυρίζει προς χιονόνερο.

Αντίθετα στην Ευρυτανία μπήκαν και οι πρώτες αλυσίδες! Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, χρειάζονται αλυσίδες στα παρακάτω σημεία:

Στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου - Φουρνάς, από την 12 η χ/θ έως την 22η χ/θ.

Στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Κρικέλου, από την 12 η χ/θ έως την 25η χ/θ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση