Στερεά: Κρύο παντού με χιόνια στα ορεινά και βροχές χαμηλότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 12:21 Στερεά: Κρύο παντού με χιόνια στα ορεινά και βροχές χαμηλότερα ΦΩΤΟ INTIME

Ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν ήδη την Εύβοια…

Το κρύο… κρύο και οι βροχές… βροχές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που μετά τις αρνητικές θερμοκρασίες που καταγράφουν τις τελευταίες ημέρες οι μετεωρολογικοί σταθμοί της, τρεις περιοχές της Εύβοιας δέχτηκαν τα υψηλότερα ποσοστά βροχόπτωσης το πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου.

Δείτε το σχετικό πίνακα του meteo.gr:

Και το κρύο όμως εξακολουθεί να είναι τσουχτερό σε όλη την Περιφέρεια με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να καταγράφονται στα ορεινά χωριά της Οίτης και του Παρνασσού.

Ενδεικτικά το πρωί ,στο Λιβάδι Παρνασσού το θερμόμετρο έδειχνε 0,2 βαθμούς, ενώ από το βράδυ ο υδράργυρος στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας είχε πέσει στους 0,3.

Η πιο κρύα ημέρα βέβαια, ήταν η Δευτέρα 28 Νοεμβρίου με πολλές αρνητικές θερμοκρασίες σε περιοχές της Ευρυτανίας, της δυτικής Φθιώτιδας, της ορεινής Φωκίδας και φυσικά του Παρνασσού. Στη Λαμία, στις 08:20’ το πρωί ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που φιλοξενείται στο 3ο ΓΕΛ Λαμίας, έδειχνε 6,2ο Κελσίου που είναι η χαμηλότερη τιμή του φετινού και περσινού Φθινοπώρου!

Όμως και την Τρίτη σημειώθηκε πολύ χαμηλή θερμοκρασία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και συγκεκριμένα 7,9ο C.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων με πολύ κρύο αλλά και έντονα φαινόμενα, βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλάζι. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση