Λαμία: Τρελή πορεία αυτοκινήτου - Τα διέλυσε όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 08:20 Λαμία: Τρελή πορεία αυτοκινήτου - Τα διέλυσε όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έριξε πινακίδες, κολόνα και «κατεδάφισε» μάντρα σπιτιού…

Με βομβαρδισμένο τοπίο έμοιαζε η οδός Κύπρου μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/12).

ΙΧΦ ιδιωτικής εταιρίας που κινούνταν στην ανωτέρω οδό, άγνωστο πως, εξετράπη αριστερά της πορείας του, σκαρφαλώνοντας πάνω στη διαχωριστική νησίδα (μετά την οδό Ανθήλης) και ξηλώνοντας ότι βρήκε μπροστά του, καρφώθηκε σε μάντρα σπιτιού!

Η πορεία που ακολούθησε το «4Χ4» ήταν τρελή. Πάνω στη νησίδα γκρέμισε το προειδοποιητικό σήμα και την κολόνα που υπήρχε κάποτε για φανάρια και έφυγε στο αντίθετο ρεύμα.

Εκεί συνεχίζοντας πέρασε ανάμεσα από δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ξηλώνοντας τον προφυλακτήρα του ενός και στη συνέχεια καρφώθηκε στη μάντρα του σπιτιού την οποία και γκρέμισε.

Έντρομοι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Δείτε τι είπαν στο LamiaReport:

Είναι πραγματικά θαύμα που από μία τέτοια τρελή πορεία δεν είχαμε θύματα, ενώ κι ο οδηγός βγήκε σοκαρισμένος, αλλά αγρατσούνιστος.

Βοήθησε φυσικά το γεγονός ότι το ατύχημα έγινε σε ώρα που η κυκλοφορία πεζών στο σημείο είναι σπάνια, ενώ ευτυχώς δεν υπήρχε και κίνηση από άλλα οχήματα γιατί βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Επίσης εκείνη την ώρα οι άνθρωποι του σπιτιού κοιμόντουσαν, ενώ όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, υπάρχει αυλή με παιδικά παιχνίδια!

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Τροχαία Λαμίας, ενώ από πολύ πρωί συνεργεία του Δήμου μάζευαν ότι… περίσσεψε από κολόνες και πεζοδρόμιο από την τρελή κούρσα του οχήματος.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το σημείο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση