Λαμία: Νέα έφοδος αστυνομικών σε καταυλισμούς Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 07:53 Λαμία: Νέα έφοδος αστυνομικών σε καταυλισμούς Ρομά (ΦΩΤΟ αρχείου)

 Πληροφορίες για συλλήψεις ατόμων που έκλεβαν ρεύμα…

Συνεχίζονται οι στοχευμένες δράσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σύμφωνα με το γενικότερο σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, σε καταυλισμούς και οικισμούς Ρομά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το πρωί της Παρασκευής (2/12), ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από διάφορες υπηρεσίες της Δ.Α. Φθιώτιδας, έκαναν την εμφάνισή τους στην Ανθήλη, ενώ έλεγχοι έγιναν και στην Καμηλόβρυση.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες στα σπίτια και τα πρόχειρα καταλύματα των Ρομά και οι πληροφορίες θέλουν να έχουν βεβαιωθεί νέες περιπτώσεις ρευματοκλοπών και να έγιναν συλλήψεις.

Την επιχείρηση συνέδραμε αρμόδιο κλιμάκιο του τεχνικού τομέα του ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο προχώρησε στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Το σχηματισμό των δικογραφιών έχει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση