Τίρανα: Επεισόδια με μολότοφ και πυροτεχνήματα μετά από διαδήλωση κατά του Ράμα – Δείτε βίντεο
Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκαν οι δρόμοι στα Τίρανα μετά από αντικυβερνητική διαδήλωση
Επεισόδια σημειώθηκαν στα Τίρανα, την πρωτεύουσα της Αλβανίας, όταν διαδηλωτές επιτέθηκαν στο γραφείο του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ρίχνοντας μολότοφ και πυροτεχνήματα.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διαδήλωσης της αντιπολίτευσης της Αλβανίας, η οποία ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης Έντι Ράμα μετά από σοβαρές καταγγελίες για διαφθορά που αφορούν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
Οι χιλιάδες διαδηλωτές, σύμφωνα με το newsit.gr, συγκεντρώθηκαν στους δρόμους της αλβανικής πρωτεύουσας έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ο οποίος κυβερνά τη χώρα από το 2013, μετά από κάλεσμα του κόμματος της αντιπολίτευσης, του Δημοκρατικού Κόμματος (PD) και απαίτησαν την παραίτησή του ίδιου και της κυβέρνησής του λόγω κατηγοριών για διαφθορά.
Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα και μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τους διαδηλωτές να πετούν μολότοφ και πυροτεχνήματα.
🇦🇱 | Protesters threw Molotov cocktails and fireworks at Prime Minister Edi Rama's office in Tirana, the capital of Albania.
The attack occurred during an opposition protest demanding the government's resignation following serious corruption allegations against the Deputy Prime… pic.twitter.com/xXhyl5I1M1
— ʜᴇʀQʟᴇs ᴇɴɢ (@Herqles_eng) March 23, 2026
Στο σημείο επενέβη η αστυνομία, η οποία χρησιμοποίησε υδροφόρες για να διαλύσει το πλήθος και να αποκαταστήσει την τάξη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φίδι βρέθηκε να «ψωνίζει» στο διάδρομο με τα ψωμιά σε σούπερ μάρκετ
Το μικρό φίδι στην Αγγλία εντοπίστηκε ανάμεσα στα προϊόντα και κατέληξε σε οργάνωση διάσωσης, η οποία έχει ήδη αναλάβει περισσότερα από 20 φίδια μέσα στο 2026.
Αστυνομικοί στην Τουρκία έδωσαν μάχη και σκότωσαν τρομοκράτη του ISIS σε σταθμό λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη, δείτε βίντεο
Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι ο 21χρονος Μπερκάν Τσιλ σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε τουρκικό έδαφος
Πολύνεκρο πλήγμα σε γάμο στο νότιο Ιράν: «Πιθανό απευθείας χτύπημα» από αμερικανικά πυρομαχικά, δείχνει ανάλυση του Reuters
Οι ΗΠΑ δεν έχουν αποδεχθεί την ευθύνη - Ερευνούμε το περιστατικό, λέει ο Τζέι Ντι Βανς
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Αρνητική είναι η εισαγγελική πρόταση αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε η 46χρονη κατηγορούμενη, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη στις αρχές Αυγούστου για την υπόθεση της τραγωδίας της Marfin.
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα
Ο άλλοτε κολοσσός του «Made in Germany» περνά τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση της ιστορίας του, καθώς η Κίνα από μεγαλύτερη αγορά του γίνεται ο πιο επικίνδυνος ανταγωνιστής του.
Θαύμα στο Νεπάλ: Δύο εργάτες βγήκαν ζωντανοί από σήραγγα εννέα ημέρες μετά τις πλημμύρες - Η συγκινητική στιγμή της διάσωσης
Δύο εργαζόμενοι ανασύρθηκαν ζωντανοί από σήραγγα υδροηλεκτρικού έργου στο Νεπάλ, εννέα ημέρες μετά τις φονικές ξαφνικές πλημμύρες που τους είχαν παγιδεύσει στο εσωτερικό της, σε βάθος 170 μέτρων.