Λαμία: Έσπασαν την πόρτα με κλωτσιές και «μπούκαραν» σε cafe - Τους κατέγραψε η κάμερα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 09:26 Λαμία: Έσπασαν την πόρτα με κλωτσιές και «μπούκαραν» σε cafe - Τους κατέγραψε η κάμερα

Δείτε βίντεο με τους διαρρήκτες ξημερώματα να σπάνε την πόρτα με κλωτσιές και να μπαίνουν σε κεντρικό cafe της πόλης.

Οι γνωστοί - άγνωστοι ξαναχτύπησαν νύχτα στο κέντρο της Λαμίας. Μάλιστα είναι η 4η ή 5η φορά που "ανοίγουν" το συγκεκριμένο μαγαζί, χωρίς ωστόσο να πάρουν κάτι αφού οι ιδιοκτήτες δεν αφήνουν χρήματα στην ταμειακή. Όμως καλούνται να πληρώσουν το κόστος της σπασμένης πόρτας και της τζαμαρίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πίσω από την πόρτα υπήρχε σιδεριά με λουκέτο. Οι διαρρήκτες όμως επέμεναν για αρκετή ώρα με πολλά χτυπήματα και κλωτσιές με αποτέλεσμα στο τέλος, όπως θα δείτε και στο βίντεο, να «μπουκάρουν» μέσα.

Πήγαν κατευθείαν στην ταμειακή, πήραν τα λιγοστά ψιλά που υπήρχαν μέσα. Φεύγοντας πήραν μια μικρή πετσέτα και σκούπισαν το πόμολο της πόρτας για να καθαρίσουν τα αποτυπώματα, ενώ στο τέλος έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν σαν κύριοι, μαζί με τους συνεργούς που περίμεναν απ' έξω.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση