Θλίψη στη Λαμία και τη Φθιώτιδα για το θάνατο του Λουκά Καλύβα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 08:08 Θλίψη στη Λαμία και τη Φθιώτιδα για το θάνατο του Λουκά Καλύβα

Για πολλά χρόνια εργοδηγός στη ΔΕΗ είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος στην Κοινότητα Τυμφρηστού, ενώ είχε ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο…

Σε ηλικία 75 ετών «έφυγε» από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του, ο Λουκάς Καλύβας ο οποίος για πολλά χρόνια υπηρέτησε τη ΔΕΗ στη Λαμία, ενώ μετέπειτα ως συνταξιούχος εκλέχθηκε στο ΔΣ του Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ Φθιώτιδας.

Είχε ασχοληθεί και παλαιότερα με τα κοινά και συγκεκριμένα ως Αντιπρόεδρος στο αγαπημένο του χωριό τον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού,  όπου στα νεανικά του χρόνια έπαιξε και ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα, τον Κεραυνό, σύλλογο που στήριξε και διοικητικά.

Ποιος ήταν ο Λουκάς Καλύβας

Γεννήθηκε το Μάιο του 1947 και υπηρέτησε αρχικά στη ΔΕΗ Αθηνών και μετέπειτα στα μέσα της δεκαετίας του '70 μεταφέρθηκε στη Λαμία μέχρι τη συνταξιοδότησή του, φτάνοντας στο βαθμό του εργοδηγού.

Διετέλεσε στη δεκαετία του '90 αντιπρόεδρος στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού, μετέπειτα ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Αγίου Γεωργίου.

Όπως σημειώσαμε, υπήρξε ποδοσφαιριστής στην Αθλητική Ένωση Κεραυνός Αγίου Γεωργίου, καθώς επίσης και αργότερα στα διοικητικά συμβούλια του Συλλόγου.

Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε από τη θέση του ταμία το Σύλλογο Συνταξιούχων ΔΕΗ του Νομού Φθιώτιδας.

Αφήνει πίσω, το γιο του Λάμπρο, υπάλληλο στα ΕΛΤΑ Λαμίας και την κόρη του Σοφία, νηπιαγωγό στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, αδέρφια, λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρά του, στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 15:00', στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού.

Παρακαλείσθε όπως παρευρεθείτε στην εξόδιο ακολουθία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση