Πλατεία Ελευθερίας: Δεν έπεφτε καρφίτσα στο live του Χρήστου Σαντικάι και της Εύης Κουλκουβίνη (ΦΩΤΟ)
Μαζί τους η Athena Manoukian
Η Πλατεία Ελευθερίας το βράδυ της Τρίτης (23/6/2026) έγινε μια μικρή μουσική σκηνή και υποδέχτηκε τους Χρήστο Σαντικάι, Εύη Κουλκουβίνη και Athena Manoukian σε μία μοναδική καλοκαιρινή συναυλία.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο κάλεσμα του Δήμου Λαμιέων που με την υποστήριξη του Συμβουλίου Νέων, στα πλαίσια του Lamia Youth Festival 2026, διοργάνωσαν αυτή τη διαφορετική καλοκαιρινή βραδιά.
Η καρδιά της πόλης «έδωσε τον παλμό» με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών να τραγουδιούνται με μια φωνή από τους παρευρισκόμενους.
Χορό, τραγούδι, ένταση και πολλά χαμόγελα είχε αυτή η καλοκαιρινή βραδιά της Τρίτης και σίγουρα ήταν ένα ευχάριστο «σβήσιμο» της ημέρας μετά τη δουλειά!
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:































πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!