«Στο κόκκινο» οι μολύνσεις covid-19 στη Λιβαδειά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 12:13 «Στο κόκκινο» οι μολύνσεις covid-19 στη Λιβαδειά

Η ανακοίνωση του Δήμου για υποχρεωτική μάσκα και αναβολή συσκέψεων και συναντήσεων του Δημάρχου…

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Λεβαδέων σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του λόγω αυξημένων κρουσμάτων covid-19.

Όπως αναφέρεται η χρήση μάσκας κρίνεται υποχρεωτική στους χώρους των υπηρεσιών του, ενώ αναβάλλονται οι προκαθορισμένες συσκέψεις και συναντήσεις του Δημάρχου Λεβαδέων.

Η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι λόγω των αυξημένων κρουσμάτων covid-19 στους εργαζόμενους των υπηρεσιών του Δήμου, όσοι πολίτες εισέρχονται εντός των κτιρίων του Δήμου θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα προστασίας.

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημαρχείου Λιβαδειάς.

Ακόμη, λόγω των κρουσμάτων, αναβάλλονται οι προκαθορισμένες συσκέψεις και συναντήσεις του Δημάρχου Λεβαδέων, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά και επικινδυνότητα στους πολίτες, αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου.

Τέλος, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας δήλωσε πως στόχος και προτεραιότητα είναι η υγεία των πολιτών και των εργαζομένων, τονίζοντας πως θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο για την διασφάλιση της».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση