«Έφυγε» ξαφνικά η κόρη του Γιώργου Τζαμάρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 08:14 «Έφυγε» ξαφνικά η κόρη του Γιώργου Τζαμάρα

Την βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι η κόρη της…

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης (6/12) η κόρη, του μεγάλου ερμηνευτή των παραδοσιακών μας τραγουδιών Γιώργου Τζαμάρα, Μαρία.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γύρω στις 13:30’ χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι όπου διέμενε από την κόρη της και άμεσα ειδοποιήθηκε ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς για την 56χρονη ήταν ήδη αργά. Αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας επιθεώρησαν το χώρο αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι έφυγε από παθολογικά αίτια.

 Παραγγέλθηκε ωστόσο η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Η κηδεία της, θα γίνει την Πέμπτη (8/12/2022) στις 11:00' το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λαμίας.

Η Μαρία ήταν ένα από τα δύο παιδιά του αείμνηστου Γιώργου Τζαμάρα ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβρη του 2019 σε ηλικία 83 ετών.

Ο Γιώργος Τζαμάρας υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της παραδοσιακής μουσικής, με τη φήμη του να φτάνει εκτός συνόρων, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του «αηδονιού του δημοτικού τραγουδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση