Προκηρύχθηκαν οι θέσεις Διευθυντών στα σχολεία Α’βάθμιας & Β’βάθμιας Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 14:22 Προκηρύχθηκαν οι θέσεις Διευθυντών στα σχολεία Α’βάθμιας & Β’βάθμιας Εκπαίδευσης

118 θέσεις στη Φθιώτιδα - Οι προκηρύξεις…

Δημοσιεύτηκε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η προκήρυξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας για την πλήρωση των θέσεων των Διευθυντών όλων των Σχολικών μονάδων και του Εργαστηριακού Κέντρου της Διεύθυνσης, καθώς και η προκήρυξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την επιλογή των Διευθυντών των Δημοτικών σχολείων, Νηπιαγωγείων και Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.), οργανικότητας 4/θεσίων και άνω, αρμοδιότητας της.

Σε όλη την Ελλάδα οι συγκεκριμένες θέσεις είχαν προκηρυχθεί τελευταία φορά στο 2017 και η θητεία των Διευθυντών είχε λήξει κανονικά στις 31/7/2020.

Οι θέσεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας είναι 63 (62 Λύκεια - Γυμνάσια και το Εργαστηριακό Κέντρο Λαμίας) και στην Πρωτοβάθμια, 55 (53 Δημοτικά, το Ειδικό Σχολείο και το 6ο Νηπιαγωγείο Λαμίας). Για το 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας θα ακολουθηθεί διαφορετική διαδικασία και προκήρυξη.

Η επιλογή και τοποθέτηση των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων γίνεται για τετραετή θητεία, η οποία ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους. Η επιλογή και τοποθέτηση στις κενούμενες θέσεις γίνεται για το υπόλοιπο της θητείας αυτής.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά από Παρασκευή 09-12-2022 μέχρι και Τετάρτη 28-12-2020 και ώρα 16:00’.

Ως προς το χρόνο τοποθέτησής τους, το Υπουργείο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τη στάση του, αν θα γίνει με τη λήξη του σχολικού τετραμήνου τον προσεχή Ιανουάριο ή το καλοκαίρι και την έναρξη του νέου σχολικού έτους προκειμένου να μη διαταραχθεί η σχολική λειτουργία.

Δείτε και την Εγκύκλιο Επιλογής υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.).

Η Υπουργική Απόφαση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση