Τα 80 χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας του Γρογοποτάμου τίμησε το ΚΚΕ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 22:24 Τα 80 χρόνια από την ανατίναξη της γέφυρας του Γρογοποτάμου τίμησε το ΚΚΕ

Με την παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα…

Κάτω από δυνατή, ώρες ώρες, βροχή, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Γοργοπόταμο για την 80η επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, ενώ στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας κομματικών στελεχών.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας:

Η βασική ομιλία ήταν της Λουΐζας Ράζου μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Δήμητρας Γεροκούδη, Γραμματέα του ΤΣ της ΚΝΕ Φθιώτιδας, ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Γρηγόρης Τουγλίδης, αντιπρόεδρος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ανατίναξης της γέφυρας, όπως και το ιστορικό πλαίσιο.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης στεφάνια στο μνημείο που υπάρχει στο χώρο κατέθεσαν εκ μέρους του Κόμματος, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Νίκος Φάσσας, γραμματέας της Οργάνωσης Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ, ενώ εκ μέρους της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, ο αντιπρόεδρος της Γιάννης Ζαγγανάς. Επίσης στεφάνια και λουλούδια κατέθεσαν εκπρόσωποι των παραρτημάτων της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, καθώς και αρκετοί από τους συμμετέχοντες, ενώ σε κλίμα συγκίνησης ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Με πληροφορίες από 902.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση