Τσίπρας από Λαμία: «Έχουμε πρωτιά στην εξαγωγή διαφθοράς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 13:23 Τσίπρας από Λαμία: «Έχουμε πρωτιά στην εξαγωγή διαφθοράς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Λαμία βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Η επίσκεψή του ξεκίνησε με βόλτα στα μαγαζιά από την πλατεία Πάρκου, όπου τον περίμεναν πολλοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Παρόντες, τόσο ο νυν Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης όσο και πρώην Βουλευτές αλλά και άνθρωποι τα ονόματα των οποίων έχουν ακουστεί για τα ψηφοδέλτια της Φθιώτιδας στην κεντρική πολιτική σκηνή και στην αυτοδιοίκηση.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έφτασε λίγο μετά τις 11:00’ και χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα να διασχίσει την κεντρική οδό της Ρήγας Φεραίου, καθώς τον σταματούσαν συνεχώς, πολίτες και φορείς, ενώ και ο ίδιος θέλησε να συνομιλήσει με αρκετούς επαγγελματίες αλλά και στελέχη του κόμματος στη Φθιώτιδα.

Σε αυτόν τον σύντομο περίπατο ο κ. Τσίπρας είχε για αρκετά λεπτά διάλογο, με τους πλημμυροπαθείς από την Κοινότητα του Κόμματος Λαμίας, με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά εμπόρους τα μαγαζιά των οποίων επισκέφθηκε για να ακούσει τα προβλήματά τους.

Στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προχώρησε σε μια σύντομη δήλωση με αιχμηρές αναφορές στα πρόσφατα σκάνδαλα των υποκλοπών και της Ευρωβουλής, κάνοντας λόγο για «εξαγωγή μόνο διαφθοράς»! Τόνισε επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο πολίτης και υπογράμμισε ότι επιχειρείται από την παρούσα κυβέρνηση «μια τρομακτική αναδιανομή του πλούτου» με μοναδικό στόχο να γίνουν πιο πλούσιοι αυτοί που ήδη έχουν και να φτωχοποιείται όλο και περισσότερο ο απλός κόσμος.

Δείτε το βίντεο:

Ο κ. Τσίπρας είχε ακολούθως σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, με εκπροσώπους των εργαζομένων, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, των ΕΒΕ και Εμπόρων, καθώς και με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τέλος επίσκεψη στο Νοσοκομείο Λαμίας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Λαμία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση