Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 08:00 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων

Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης…

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, σύμφωνα με το ΔΕΔΔΗΕ, θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Συγκεκριμένα σε, Άγναντη, Νέα Άγναντη, Διχαλόρεμα, Άγιος Κωνσταντίνο (από την μέση του χωριού και προς το βουνό: Αχλάδες, Μπεσιρέικα, πλησίον παλαιού Κοιμητηρίου) και φωτοβολταϊκά Άγναντης από 08:00’ έως 08:30’ και από 15:00’ έως 15:30’.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση